Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твОсвен към ИТН, трябва да

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твОсвен към ИТН, трябва да
Коментари Харесай

Христо Проданов: Бъдещият премиер трябва да е надпартийна личност, която е обединител на всички партии

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Освен към Има Такъв Народ, би трябвало да откри път и към Демократична България, и към ИБГНИ, тъй че д а се получи смяна. В тази връзка ние сме абсобютно решение с всички да приказваме за всичко. 

Това разяснява пред Нова тв депутатът от Българска социалистическа партия Христо Проданов.

Ние осъзнаваме като наша отговорност, само че мандата не го одобряваме като наш, а като късмет за смяната, за която приказваме и хората желаят. Интересите на народа е да има устойчиво държавно управление, което да изпълним промените, за които хората са ни дали своят вот доверие. За нас е неприемливо на прага на бежанска рецесия, на здравна рецесия, обществена рецесия, икономическа рецесия да хвърляме страната в нови избори, уточни той.

Профилът на бъдещият министър председател би трябвало да е надпартиен, тъй като сред партиите има дълбоки идеологически разлики. Затова фигурата на премиера не трябва да е партийна, никога не трябва да се заеме поста от някой от партийните водачи. Това би трябвало да е човек експерт с положително име, който да може да сплоти всички партии, които вероятно ще поддържат последващо държавно управление, разяснява той.

Ние няма да сложим няколко имена на масата и да караме някой да избира по какъв начин да ги подрежда. Нашият метод ще е на равнопоставеност на всички партии и личностите ще бъдат избрани в общ диалог, уточни Проданов. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР